Kaip pasirinkti vestuvių datą.

2015 m. vasario 19 d., ketvirtadienis

     Žengėte svarbų žingsnį gyvenime ir susižadėjote? Puiku! Nuoširdžiai Jus sveikiname! Ar jau nusprendėte kada vyks Jūsų šventė? Jei vis dar svarstote, norėtumėm Jums pagelbėti.

Šaltinis/Source

     Visų pirma susėskite ir apmąstykite savo šventės viziją. Nuo to kokios šventės norite priklauso ir kiek laiko Jums reikės viską suplanuoti. Jei Jūsų šventė kukli - greičiausiai Jums pakaks ir poros mėnesiu, tačiau jei norite kažko įmantraus gali ir visų metų neužtekti. Kai jau turite šventės viziją ir apmąstėte kiek laiko, šventės planavimui, Jums reikės galite galvoti apie datą ir šventės vietą.
     Kai jau išsirinkote šventės datą pasitarkite su tais žmonėmis be kurių neįsivaizduojate savo šventės. 
     Jei jus labai varžo biudžeto ribos, prisiminkite, kad pinigų suma kurią teks išleisti šventei priklauso ir nuo metų laiko, savaitės dienos, paros meto. Apgalvojus šiuos dalykus tikrai nemažai sutaupysite. O jei pirma nusistatysite vestuvių sąmatą ir tik tada rinksitės vestuvių datą bei laiką, tai padės dar šiek tiek pataupyti pinigėlių.
     Kalbant apie savaitės dienas taip pat reikia apgalvoti pliusus ir minusus. Tarkim jei Jūsų šventė vyks viduryje savaitės, tai padės Jums sutaupyti apie 15-20 proc. biudžeto. Jei visgi galvojate apie savaitgalį tai šeštadienis bus pati palankiausia diena Jums ir Jūsų svečiams, jų nevaržys darbo grafikai, o ir šventė galės vykti iki paryčių, ko nepasakytum apie penktadienį arba sekmadienį.
     Taip pat pasižiūrėkite ir į metines šventes, nes jų metu šventės vietos, gėlių ir kitų atributų kainos gali išaugti ir kelis kartus.
     Nors prognozuoti orus sudėtinga, tačiau atkreipkite dėmesį į ilgamečius orų stebėjimus.
     Jei esate prietaringi vestuvių datą rinkitės atsižvelgdami ir į prietarus. :)
Sausį - anksti liksite našliu ar našle.
Vasarį - gyvensite santarvėje.
Kovą - gyvensite pagal svetimus principus
Balandį - laimė bus permaininga.
Gegužę - savo namuose pamatysite neištikimybę.
Birželį - medaus mėnuo tęsis visą gyvenimą.
Liepą - prisiminimai apie gyvenimą bus saldžiarūgščiai.
Rugpjūtį - vyras bus mylimasis ir draugas.
Rugsėjį - ramus gyvenimas.
Spalį - gyvenimas bus sunkus.
Lapkritį - gyvenimas bus turtingas ir laimingas.
Gruodį - kiekvienais metais meilė tik stiprės
     O jei domitės astrologiją, nepalankios dienos santuokai: 3, 4, 5, 8, 9, 12, 13, 14, 19, 20 mėnulio diena, o puikiausios dienos : 6, 10, 11, 15, 17, 21, 26, 27.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą