Dovanėlės svečiams

2015 m. vasario 12 d., ketvirtadienis

     Dovanėlės svečiams - tai puikus būdas pasakyti "ačiū". Kadangi tai reikalauja papildomų išlaidų tikrai ne visi renkasi šią tradiciją. Žinoma nenorinčios labai išlaidauti gali pasvarstyt apie rankų darbo dovanėlę, o ir Jūsų šventės svečiams bus smagu gauti dovanėlę kurtą Jūsų rankomis. Žinoma dovanėlė turėtų atspindėti Jūsų porą. Pagalvokite kokius dalykus abu mėgstate. Pagalvokite, kas atspindėtų Jus, kaip porą. Žinoma "ačiū" dovanėlės turėtų derėti ir prie Jūsų šventės tematikos.
     Taigi norime pasidalinti keliomis "ačiū" dovanėlių idėjomis:
 Spalvingieji "macarons"
    Į nedidelę dėžutę  supakuoti keli spalvingi "macarons" sausainėliai tikrai maloniai nuteiks Jūsų šventės svečius. Žinoma šiuos sausainėlius galima pakeisti ir kitu gardumynu - keksiukų, saldainiu, ar kitu desertu.


"Saldi kaip meilė"
    Mažuose stiklainėliuose supilstyta uogienė/džemas arba, jei turite galimybę - medus, tikrai maloniai nuteiks šventės svečius, o grįžę namo ir ragaudami saldžią dovanėlę svečiai maloniai prisimins šventės akimirkas.


Jūsų gamintas limonadas mažiuose buteliukuose
    Smagus užrašas ant buteliuko tikrai maloniai nustebins Jūsų svečius.


Rankų darbo žvakė
    Svečiai stebėdami degančios žvakės liepsna tikrai maloniai praleis laiką ir prisimins nuostabiausias Jūsų šventės akimirkas.


Mini augalėlis
     Svečiai liks maloniai nustebinti Jūsų pačių išaugintu prieskoniniu augaliuku ar gėlyte.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą