Vestuvių metinių šventė. Idėjos šventei

2014 m. liepos 6 d., sekmadienis

Artėjant vestuvių metinėms dažnai kyla klausimas kaip šią dieną paminėti, ką padovanoti vienas kitam. Pirmąsias, popierines, vestuves įsimylėję jaunavedžiai dažniausiai nori paminėti vieni. Romantiška vakarienė žvakių šviesoje ar savaitgalio išvyka dviems, tokios mintys išsakomos pradedant galvoti apie artėjančią metinių datą.
Visgi galimas ir kitas šventės scenarijus - jauki šventė artimiausių žmonių rate. Juk smagi ir neįpareigojanti gali būti šventė iš popieriaus.
popierinės vestuvės
popierinės vestuvės
popierinės vestuvės
popierinės vestuvės
Laikas bėga nenusakomai greitai, nepastebėtai ateis "dviženklės" vestuvių metinės. Mūsų seneliams ir tėvams buvo svarbu atšventi sidabrines ar auksines vestuves su visa gimine, neretai šia proga atnaujindavo ir savo santuokos įžadus bažnyčioje. Šią tradiciją ir mes galime pratęsti. Ir nebūtina laukti santuokos 25-mečio ar 50-mečio, smagiai galima paminėti kiekvieną svarbią "apvalesnę" sukaktį.

Medinių vestuvių šventė. Vestuvių penktosios metinės lyg mažas jubiliejus. Švęsdami drąsiai naudokite medines puošybos detales savo šventėje: medinės stalo kortelės ar stalo numeriai užrašyti ant medžio gabalėlių, o gal torto padėklas su medinėmis detalėmis? Smagiu akcentu gali tapti ir mediniai stalo įrankiai.
Medinės vestuvės
medinės vestuvės
medinės vestuvės

Sidabrinių vestuvių šventė. Švęsdami sidabrinių vestuvių metines, savo šventėje išradingai galite panaudoti sidabro spalvos detales. Sidabriniai desertai, stalus žymintys numerėlių rėmeliai ar sidabro spalvos stalo kortelės puikiai pasitarnaus kuriant sidabrinę šventę.
sidabrinės vestuvės

sidabrinėms vestuvėms

sidabrinės vestuvės
 Per ketvirtį amžiaus tikriausiai susikaupė nemenkas pluoštas nuotraukų, jas taip pat galite neįprastai "įdarbinti".
sidabrinės vestuvės

Auksinių vestuvių šventė. Auksinės spalvos elementai gali būti ir paprasčiausi stiklainiai ar buteliai nudažyti reikiama spalva.
auksinės vestuvės
 Šventės dalyvius nukelkite "laiko mašina" į praeitį. Jūsų vestuvinių nuotraukos ne tik Jums primins smagias akimirkas iš Jūsų vestuvių šventės.
auksinės vestuvės

auksinės vestuvės
auksinės vestuvės
auksinės vestuvės
O gal turite išsaugoję savo vestuvinę suknelę ar kitų Jūsų vestuvėse buvusių daiktų? Juos taip pat galite panaudoti kuriant savo šventę "po 50 metų".

Kaip paįvairinti šventę:
  • Aplankykite tas pačias vietas, kuriose buvote savo vestuvių dieną.
  • Iš naujo uždekite šeimos židinį, juk reikia ugnelę kurstyti, kad neužgestų šeimos židinys.
  • Nusifotografuokite su visais pirmosios šventės dalyviais: pulku, piršliais ir kitais svečiais.
  • Įsiamžinkite visa - per vedybinius metus, pagausėjusi šeima.
  • Pažaiskite vieną kitą populiarų vestuvinį žaidimą, tarkime Jaunoji į obuolį smeigia pagaliuką sakyma už ką myli savo vyrą, vyriškis ištraukdamas sako komplimentą.
  • Patikrinkite, kaip gerai vienas kitą pažįstate per santuokos metus, tegul šventės vedantysis užduoda klausimą, o sutuoktiniai vienu metu užrašo atsakymą.
  • šventei papuošti galite pasigaminti girliandą su skaičiais žyminčiais pragyventus metus. Kiekvieniems metams priskirkite po svarbų gyvenimo įvykį. Pvz. 7-liepa mėnuo kuomet susituokėte, 20-vestuvių diena ir pan.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą