2015 metų vestuvių tendencijos

2015 m. sausio 22 d., ketvirtadienis

    Kiekviena pora kurdama savo šventės viziją siekia, kad Jų šventė būtų linksma, įsimintina, elegantiška. Žinoma visi nori parodyti savo išskirtinumą, savitumą, tačiau visa tai sukuriama derinant detales. Taigi pasivalgykime po 2015 metų tendencijas.
Dekoravimas.Tematika.

  Šiais metais "ant bangos" bohemiškas - prašmatnus ir kaimiškas (rustic) stiliai. Vis populiaresnės netradicinės, neformalios vestuvės. Pagrindinė idėja - sukurti jaukumo, patogumo, laisvumo pojūtį, kad nevaržyti ir neįpareigotiartimųjų, draugų, svečių. Lengvumu ir laisve dvelkiančiose vestuvėse dominuoja neapdengti mediniai stalai, o jei visgi neapdengti stalai Jums atrodo nepriimtini, tai šiais metais siūloma rinktis lengvus nėrinius. Šį sezoną taip pat naudojamos medinės nedengtos kėdės ar suolai. Virs stalų kabinamos jaukumo suteikiančios gėlių kompozicijos ir lempučių girliandos. O jauniesiems, kurie vis gi nori spalvų šiais metais pačia madingiausia spalva išrinkta - Marsala(raudonos ir rudos mišinys).





Gėlės.
    Vėdrynai, hortenzijos, bijūnai, angliškos rožės nepraras savo pozicijų, tačiau šį sezoną populiariausios  sezoninės gėlės ir detalės. 
    Šio sezono tendencija - gaivumas, lengvumas, lyg augalai būtų ką tik nuskinti iš Jūsų darželio.
    Gėlių kompozicijos taip pat turėtų būti lengvų, valiūkiškų, neįpareigojančių, netaisyklingų formų.
    Pavasario - vasaros sezonu populiariausios pastelinių spalvų gėlės.




Užkandžiai.
     Išlaikant šio sezono patogumo, laisvumo, jaukumo tendencijas populiaru svečius sodinti prie vieno didelio stalo, kad visi jaustųsi, kaip viena didelė šeima.
     Didelės porcijos užleidžia pozicijas degustacijoms. Geriau po nedidelį kiekį, bet platesnis patiekalų pasirinkimas. Patiekalai turėtų būti neįmantrūs iš mūsų šalyje auginamų to sezono produktų. Taip valgydami svečiai bus linksmi ir neaptingę.
     Vestuvių tortas taip pat turėtų būti kuo paprastesnis. Galbūt kelių aukštų, tačiau visi įmantrūs papuošimai po truputi užleidžia pozicijas gyvų gėlių dekoracijoms, taip pat vis rečiau naudojami tortų glaistai. 




Šį kartą tiek. Laukite tęsinio :)


     

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą