Kiekviena pora kurdama
savo šventės viziją siekia, kad Jų šventė būtų linksma, įsimintina,
elegantiška. Žinoma visi nori parodyti savo išskirtinumą, savitumą, tačiau visa
tai sukuriama derinant detales. Taigi pasivalgykime po 2015 metų tendencijas.
Dekoravimas.Tematika.
Šiais metais "ant
bangos" bohemiškas - prašmatnus ir kaimiškas (rustic) stiliai.
Vis populiaresnės netradicinės, neformalios vestuvės. Pagrindinė
idėja - sukurti jaukumo, patogumo, laisvumo pojūtį, kad nevaržyti ir
neįpareigotiartimųjų, draugų, svečių. Lengvumu ir
laisve dvelkiančiose vestuvėse dominuoja neapdengti mediniai stalai,
o jei visgi neapdengti stalai Jums atrodo nepriimtini, tai šiais
metais siūloma rinktis lengvus nėrinius. Šį sezoną taip pat naudojamos
medinės nedengtos kėdės ar suolai. Virs stalų kabinamos jaukumo suteikiančios
gėlių kompozicijos ir lempučių girliandos. O jauniesiems, kurie vis gi nori
spalvų šiais metais pačia madingiausia spalva išrinkta - Marsala(raudonos
ir rudos mišinys).
Gėlės.
Vėdrynai, hortenzijos, bijūnai, angliškos rožės nepraras savo pozicijų, tačiau šį sezoną populiariausios sezoninės gėlės ir detalės.
Šio sezono tendencija - gaivumas, lengvumas, lyg augalai būtų ką tik nuskinti iš Jūsų darželio.
Gėlių kompozicijos taip pat turėtų būti lengvų, valiūkiškų, neįpareigojančių, netaisyklingų formų.
Pavasario - vasaros sezonu populiariausios pastelinių spalvų gėlės.
Užkandžiai.
Išlaikant šio sezono patogumo, laisvumo, jaukumo tendencijas populiaru svečius sodinti prie vieno didelio stalo, kad visi jaustųsi, kaip viena didelė šeima.
Didelės porcijos užleidžia pozicijas degustacijoms. Geriau po nedidelį kiekį, bet platesnis patiekalų pasirinkimas. Patiekalai turėtų būti neįmantrūs iš mūsų šalyje auginamų to sezono produktų. Taip valgydami svečiai bus linksmi ir neaptingę.
Vestuvių tortas taip pat turėtų būti kuo paprastesnis. Galbūt kelių aukštų, tačiau visi įmantrūs papuošimai po truputi užleidžia pozicijas gyvų gėlių dekoracijoms, taip pat vis rečiau naudojami tortų glaistai.
Šį kartą tiek. Laukite tęsinio :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą