2014 metų vestuvių tendencijos. Nėriniai stalo puošyboje

2014 m. vasario 5 d., trečiadienis

http://itsabrideslife.com/tag/lace-wedding-decor/
Interneto platybėse "verda" diskusijos jog pastaruosius keletą metų šventės puošybos tendencijos išlieka panašios. Peržvelgus ne vieną tinklaraštį, susidaro įspūdis, kad nėrinių panaudojimas kuria romantiškos šventės įspūdį. Todėl šį kartą pamėginsime apžvelgti nėriniuotų švenčių puošybos elementus.

Pastaraisiais metais vintažas (vintage) vyrauja vestuvių tematikoje. Gal būt pasirinkę šio stiliaus puošybos elementus savo šventėje naujam gyvenimui prikelsite seniai užmirštus daiktus iš močiutės palėpės. Tokioje šventėje pastebėsite ir nuotraukas įrėmintas dailiuose rėmeliuose, ir mielų smulkmenų "su istorija". Savo vietą ras ir seni lagaminai, kuriuos galima sumaniai panaudoti ne tik fotosesijoms (keletas idėjų nuotraukose).

http://www.invitesweddings.com
http://www.invitesweddings.com/b/2014-hot-wedding-trends.html
http://www.elegantweddinginvites.com/

Nėriniai, tarsi iš močiutės spintos, sukurs romantišką jūsų šventės nuotaiką. Nėriniai vyrauja  ne tik šventinės aprangos detalėse, nėriniuotos servetėlės jaukiai papuoš šventinį stalą. Sumaniai panaudojus megztas staltieses, servetėles galima sukurti jaukių "šeimyninių pietų" aplinką ar prabanga dvelkiančią puotą.


http://www.elegantweddinginvites.com
http://decoki.pl/en/tag/wesele/
http://decoki.pl/en/tag/wesele/
Tai tik keletas idėjų, kaip suteikti jūsų šventei jaukumo.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą